Dressur


Undervisning i dressur

Hos Løgstrup Rideklub har vi undervisning i dressur på alle niveauer.  Se vores hal- og holdoversigt for dage og tider.

I dressuren er målet at opnå et samspil mellem hest og rytter, og få hesten til at arbejde korrekt gennem hele kroppen ved hjælp af diverse øvelser. Rytteren skal lære at sidde korrekt i balance med hesten.

På dressurholdene bruger vi jævnligt bomme, kegler og små spring som afveksling, ligesom vi også gerne rider ud på tur engang imellem hvis vejret tillader det.

  • Begyndere

    På begynderhold lærer man at styre hesten og følge dens bevægelser i alle tre gangarter. Man lærer basisøvelser som volter, slangegange og skråt igennem, og lærer at ride på rigtig diagonal i letridning.

  • Letøvede

    På letøvede hold lærer man flere øvelser som parader, volter tilbage, ottetaller og tempovekslinger. Man lærer at stille og bøje hesten korrekt i diverse øvelser, og vi begynder at gå mere i dybden med den korrekte opstilling.

  • Øvede

    På de øvede hold begynder man at arbejde med at få hesten til at gå til biddet. Man lærer øvelser som schenkelvigninger, anspring fra skridt og sammensætning af diverse øvelser. Vi sætter mere fokus på at gøre hesten helt let og følsom for vores signaler, og får en forståelse for hvordan man indlærer nye øvelser.

Kontakt & tilmelding

Har du spørgsmål eller vil du gerne begynde til dressur eller andre hold, er du velkommen til at:

Hvad koster det?

Du kan se, hvad deltagelse i undervisningen koster på siden priser.

Forsikring

Man er selv ansvarlig for at have en forsikring, der dækker ved uheld i forbindelse med undervisningen.

Lavet af: Løgstrup Rideklub